ZONNEPANELEN

Werking verschillende types warmtepompen

Monokristallijn

In dit type zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit één kristal, waardoor de zonnepanelen er egaal zwart uitzien. Deze panelen zijn duurder, maar hebben enkele procenten meer opbrengst dan polykristallijne panelen: ze leveren dus het hoogste rendement bij een beperkte ruimte.

 

Polykristallijn

Bij dit type zonnepanelen bestaan de cellen uit grove kristallen in een schervenpatroon. De prijs en het rendement zijn hierdoor wat lager, waardoor het de beste keuze is op iets grotere oppervlaktes.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een populaire keuze om duurzame energie op te wekken. Zonnepanelen zijn opgebouwd uit honderden fotovoltaïsche cellen die een deel van de fotonen uit het zonlicht omzetten in elektriciteit.

Die fotovoltaïsche cellen zijn gemaakt van silicium, waardoor we de zonnepanelen voor particulieren in twee soorten kunnen onderscheiden: monokristallijn en polykristallijn.

Zonnepanelen laten plaatsen door een erkend installateur

EnerPro heeft heel wat ervaring met de installatie en kalibratie van zonnepanelen. In 2018 behaalden we hiervoor het Certificaat van Bekwaamheid, uitgereikt door het Vlaamse Gewest en conform de Europese richtlijnen. Wek je eigen groene stroom op dankzij de onuitputtelijkheid van de zon.

Neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Contacteer ons voor al uw vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek

5 + 13 =

PARTNERS

ENERPRO BV

Adres:
Bareelstraat 117a
2580 Beerzel

GSM: +32 (0)474 55 56 82
Website: www.enerpro.be
Email: davidenerpro.be

BTW: BE0657744330
BIC: GEBABEBB
IBAN: BE69 1430 9731 7878